Inbegrepen in de verpakking

Het Slim in de meterkast pakket wordt geleverd met alle bijbehorende slimme hulpstukken. Bijbestellen is niet mogelijk. 

Montageplaat [1x]

Op deze plaat is al het randapparatuur te bevestigen met behulp van de hulpstukken. 

Afstandshouders [6x]

Door middel van dit slimme hulpstuk kunt u de montageplaat over de elektraleidingen plaatsen. Ze zijn gemakkelijk op de achterkant van de plaat te klikken en met de schroeven bevestigd u ze aan de achterwand.

Steunpunten [4x]

De steunpunten zijn te gebruiken om de randapparatuur op te laten rusten. Met één schuifbeweging bevestigd u ze aan de voorzijde van de plaat.

Klittenband [2x]

Het klittenband is te gebruiken om de randapparatuur aan de montageplaat te binden door het door de klittenband ogen te halen. 

Koppelstukken [6x]

De koppelstukken zijn kleine pinnetjes die zich in de montageplaat bevinden. Wanneer u deze eruit haalt, kunt u ze bevestigen in één van de gaatjes die zich aan alle zijden van de plaat bevinden. Op deze manier kunt u meerdere montageplaten aan elkaar klikken. 

Klittenband ogen [4x]

Wanneer u twee stuks van de klittenband ogen aan beide zijden van de plaat bevestigt, kan het apparaat ertussen en vastgemaakt worden met het klittenband.

Multifunctioneel opzetstuk

Dit opzetstuk is te gebruiken om diverse accessoires te bevestigen zoals sleutelhaakjes, zodat er een plek is om sleutels op te hangen.

Schroeven [6x]

Met de schroeven kunt u de montageplaat met behulp van de afstandshouders op de achterwand bevestigen. 

Niet inbegrepen

Of bevestig de montageplaat met klembeugels

De montageplaat is over de elektraleidingen te plaatsen met afstandshouders, maar kan er ook gemakkelijk op worden geklikt door middel van de klembeugels. Schuif een schroefplaatje door de opening van de klembeugel en steek hem door de montageplaat heen. Aan de andere kant een boutplaatje om hem vast te zetten en hij is zo klaar om te bevestigen. Zie de handleiding voor meer informatie. 

View Details
Sold Out