Met installateurs, door installateurs, voor installateurs.

Over Mepac.

Mepac is een van de twee merken van Maskate B.V.

Wij als Maskate B.V. streven ernaar om producten te ontwikkelen die waarde bieden aan de gebruiker. 

Hoe doen we het?

Op een aantal verschillende productieplaatsen in binnen- en buitenland worden de producten op eigen matrijzen in grote series gefabriceerd. Moderne volautomatische extruders en spuitgietmachines produceren onder toezicht van gemotiveerde medewerkers, vele miljoenen producten volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Na verpakking worden de goederen per volle vrachtwagen op pallets aangeleverd in een van onze magazijnen.


Waarom doen we het?

We doen het omdat we er plezier in hebben. Omdat we ervaren dat het werkt. In teamverband met de collega’s samen elke dag er een sport van maken om ideeën van installateurs om te kunnen zetten tot gebruiksvriendelijke en tijdbesparende producten, die we daarna als nieuw product kunnen introduceren en die kunnen uitgroeien tot succesvolle producten.


Mepac Producten

De kunststof producten worden op spuitgietmachines geproduceerd. De productie vindt plaats op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Om risico uit te sluiten en continuïteit te waarborgen zijn twee productiematrijzen per productsoort beschikbaar.


Moderne spuitgietmachines met verfijnde randapparatuur produceren er volautomatisch, 24 uur per dag. Ook het inpakken is geautomatiseerd: op een lopende band worden de nieuwe producten elektronisch geteld, vallen in een klaarstaand leeg doosje en op het juiste moment draait op een carrousel een nieuw leeg doosje voor. Volle doosjes gaan met vastgesteld aantal in een omdoos en een standaard aantal omdozen past op een europallet.


Uit oogpunt van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt een deel van het montage- en inpakwerk echter uitbesteed aan werkvoorzieningen waar onder andere gehandicapten dagelijks een zinvolle invulling vinden. Zij zijn erg blij met de dagbesteding en gebruiken de vergoeding van de werkzaamheden om uitstapjes te maken in tijden van krappe overheidsbudgetten.

View Details
Sold Out